5 fit girls pe care să le urmărești

fitgirls

 

Azi am să împărtășesc o parte din lista mea de bookmarks. E vorba despre 5 fit girls pe care le citesc cu drag și, de multe ori, cu hohote de râs. Îmi plac pentru că sunt puternice, harnice, scriu bine, sunt foarte smart și cu umor. Și fac îndreptări cu cel puțin greutatea lor corporală.

 

Emily Skye e de departe my favourite fit girl. E ditamai celebritatea, cu aproape 8 milioane de fani pe Facebook. Pe blog, facebook și Instagram postează tot timpul idei de antrenamente, mesaje foarte empowering pentru cititori și povești despre propriile rezultate. Înainte de a fi o sportivă foarte bună, pare o tipă foarte mișto și probabil atitudinea asta ușor autoironică și modestă a ajutat-o să ajungă unde e azi. Recent și-a schimbat tema blogului și e mult mai friendly de frunzărit prin articole.

Molly Galbraith este fondatoarea Girls Gone Strong, un blog scrie de femei pentru femei, dar nu orice fel, ci tipe care se antrenează serios, cu greutăți. Articolele ei sunt foarte bine documentate și se vede că în experiența ei de antrenoare a lucrat cu persoane cu tot felul de obiective și nevoi. Și ca să vezi că she means business, are un program de training de 9 luni axat pe forță.

 

Când o citesc pe Krista Scott-Dixon, parcă ascult una dintre profele alea cool, cu experiență, care vorbesc despre fitness la modul serios, cu argumente științifice, dar care împachetează totul într-un stil grozav. Face jiu jitsu brazilian, so she can kick your ass, iar acum este coach la Precision Nutrition, unde îi puteti citi articolele despre nutriție și antrenamente. Pe vechiul ei blog are un e-book gratuit numit Fuck Calories pe care l-am citit pe nerăsuflate și care m-a ajutat să înțeleg câteva principii alimentare foarte importante, genul de repere care rămân cu noi pentru totdeauna.

 

Jen Sinkler e despre forță. Fizică, emoțională, mentală, de toate. Este antrenoare și dă o mulțime de sfaturi utile pentru antrenamentele cu greutăți. Iar când zic greutăți, pregătește-te de o surpriză. Tipa nu se încurcă cu gantere de 2 kile. Gluma ei preferată e că, dacă are chef de cardio, pur și simplu trage de fiare mai rapid. Mda, aș vrea să pot zice și eu același lucru.

 

Pe Nia Shanks o urmăresc doar de câteva luni. Nu sunt tot timpul de acord cu ideile ei, însă o recomand în special pentru articolele inspiraționale și motivaționale în care sigur vei găsi niște trucuri care să te ajute să te disciplinezi și să-ți depășești limitele, păstrând totuși un calm și un echilibru sufletesc. Doar despre asta e vorba, nu?

 

 

 

3 thoughts to “5 fit girls pe care să le urmărești”

  1. Em e tare. Am avut ocazia sa schimb cateva vorbe cu ea (online – cu ea, nu cu echipa ei). Imi place mult de Dec, sotul ei. E super funny.

    Iti pot recomanda o super gagica, una care stie ce zice … E mai mult spre fiare ce-i drept, dar e desteapta si stie multe. Pauline Nordin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *