Misiunea frumosului

femei

Mi-am amintit aseară de ceva important, mai important decât florile, mărțișoarele și urările cu care asociem o zi pe an.

A fost unul dintre momentele în care lucrurile se aliniază perfect doar pentru a scoate din adâncul conștiinței un mesaj simplu, dar puternic.

Un pic de context. Eram la petrecerea organizată de Avon pentru lansarea noii platforme de comunicare, Schimbă lumea prin frumusețe, un manifest curajos și plin de inițiative empowering. A fost o seară alături de câteva dintre cele mai dragi prietene, o petrecere în cinstea feminității și am simțit-o cu adevărat deosebită, cu atât mai mult cu cât nu mă așteptam să fie o ocazie atât de bună să ne sărbătorim.

Inspirată de misiunea Avon de a schimba lumea prin frumusețe și de poveștile prietenelor mele, mi-am amintit de contribuția noastră, a femeilor, la doza de frumos care ne înconjoară, în toate formele.

Așa că vreau să-ți reamintesc și ție același lucru.

E frumusețe în încrederea cu care ne privim de dimineață în oglindă. E frumusețe în curajul cu care ne avântăm în ceva ce pare imposibil. E frumusețe în gesturile cu care ne îngrijim cel mai mic fir al genelor. E frumusețe în cafeaua împărțită împreună. E frumusețe în zâmbetul pe care il aducem pe chipul cuiva căruia alegem să-i transmitem bună dispoziție. Și tot frumusețe e în momentul în care suntem cu noi înșine, în fluxul unei pasiuni care ne face să uităm de timp. E frumusețe în faptul că suntem aici, avem ochi sa privim imensitatea schimbătoare a cerului, brațe să le punem în jurul celor dragi și cuvinte cu care să îi mângâiem.

Ești de acord ca sunt lucruri care pot, cu adevărat, să schimbe lumea? Atunci nu uita că parte din misiunea noastră din fiecare zi, nu doar de azi, e să observăm și să potențăm frumusețea prin bucurie, iubire și recunoștință.

Și atunci urarea “la mulți ani frumoși” va deveni realitatea zilnică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *