Unde alergăm în 2016

corcova

 

Anul trecut a fost sub semnul revelației alergării montane. Pesemne că a fost cu noroc băleguța în care am călcat la EcoMarathon. Atunci mi-am propus să fac o încercare și să alerg și eu o cursă la munte. Am zis una și, până la urmă au fost vreo 7.

Anul ăsta planul e să nu mai merg chiar la toate alergările și să nu mai alerg mereu cele mai lungi distanțe. Am să merg, totuși, la cursele care-mi sunt dragi, însă am să mă concentrez pe câteva, în timp ce la restul am să alerg cu mai multă plăcere și grijă, ca să nu mă accidentez sau să fiu nevoită să stau câte o săptămână să mă refac.

 

Iată ce planuri am momentan pentru 2016:

Brașov Marathon, 23 aprilie – semimaraton

EcoMarathon, 7 mai – maraton

BIHM, 15 mai – ștafetă cu colegii din trupa lui Ștefan Oprina

Triatlon Mogoșoaia, 28 mai – triatlon sprint ștafetă, unde voi face partea de alergare, pentru că gândul la înot în lac încă îmi crește tensiunea.

Retezat SkyRace, 18 iunie – traseul Buta

Cozia Mountain Run, 2 iulie – încă nu știu sigur ce distanță, dar după experiența de anul trecut sigur n-am să mai subestimez traseul.

Corcova Trail Race, 29 august – pentru că e fun. De data asta îmi iau și crema cu factor de protecție.

CiucașX3, 10 septembrie – semimaraton

Maraton Piatra Craiului, 1 octombrie – sper să am curaj

BIM, 9 octombrie – încă nu știu ce distanță, depinde de MPC

 

Tu la ce curse alergi anul ăsta? Nu uita să descarci e-book-ul gratuit pe care l-am pregătit pentru tine. Găsești în el 20 de prezentări pentru cele mai importante alergări, montane, de trail, pe asfalt sau chiar pe nisip 🙂 Vei afla atât datele logistice – când au loc cursele, ce distanțe există – dar și ce povestesc alți alergători despre cum a fost la edițiile anterioare sau ce timpi medii s-au scos anii trecuți la diferite categorii, ca să știi la ce să te aștepți.

 

Descarcă ghidul “Alergările anului 2016” gratuit de aici.

 

E-BOOK GRATUIT

 

Pana atunci, spor la antrenamente!

 

 

 

2 thoughts to “Unde alergăm în 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *