Aleargă cu campionii la NN Bucharest International 10K

nninternational10k

 

 

Afară s-a încălzit, tălpile au început să ne mănânce, iar orașul s-a umplut de alergători. Weekendul următor, duminică, are loc prima ediție a NN Bucharest International 10K, o cursă creată la inițiativa campioanei române la maraton, Constantina Diță.

Înscrierile sunt încă deschise, iar traseul e unul plat și ai ocazia să scoți un timp care să te motiveze să alergi tot anul.

Cursa va avea loc pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle.

Nu trebuie să fii un alergător de elită ca să participi, ci doar să-ți placă să alergi și să furi niște bucurie din acest eveniment. Cum bine zic cei de la NN, să câștigi e important, dar să alergi alături de ceilalți contează și mai mult. Totuși, să nu fii surprins dacă vei întâlni la start mulți atleți recunoscuți, cu performanțe care ne fac mândri.

Eu aș fi venit cu cel mai mare drag, mai ales că vremea se anunță perfectă, însă nu am primit încă binecuvântarea ortopedului. Dar am strâns așa un chef de răzbunare pe perioada asta de pauză încât am să mușc cu adidașii din asfalt și din munți când am să fiu sigură că m-am refăcut după accidentare.

Așadar, să te distrezi și pentru mine și, cine știe, poate câștigi un nou record personal, dacă nu chiar unul dintre premiile (destul de mari) puse la bătaie.

PS – Pe pagina de facebook NN vei găsi câteva ponturi și idei despre alergare din partea angajaților companiei. Dacă ai și altele, lasă-le într-un comentariu. Nu se știe cui îi prind bine și îi fac chef de alergare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *