Bucharest After9Cross – Hai la alergare nocturnă în IOR

RUNFEST_After9Cross 2016

 

Nu câinii, nu primarii, nu traficul, ci canicula e dușmanul nr. 1 al alergătorilor din București în timpul verii. Tocmai de aceea o alergare nocturnă e mai mult decât binevenită în perioada asta, atât pentru răcoare, cât și pentru varietate.

În plus, de câte ori ai ocazia să alergi noaptea pe străzi și să nu pari un ciudat? Sau măcar să pari un ciudat alături de alți ciudați?

Bucharest After9Cross este o competiție nocturnă, cu startul începând cu ora 21.30 și face parte din seria de competiții RUNFEST, organizate de MPG. Are loc pe 22 iulie în parcul IOR din București și cuprinde două trasee – unul de 9,5 km și unul mai scurt, de doar 6km.

Tricoul pe care îl vom primi în kit este imprimat în culori fosforescente și vom avea și brățări, coliere și ochelari din seria Glow, vizibile în întuneric, ca să facă totul și mai cool.

Încălzirea va începe în ritmurile de samba ale Bălașa Percussion Group și va fi acolo și un Photo Corner în care vom putea să ne facem portrete before and after.

Premiile anunțate sunt de asemenea atractive pentru toate categoriile de participanți, iar o listă completă se află pe site-ul evenimentului.

Înscrierile se fac online aici până pe 19 iulie. Până pe 17 iulie, taxa este de 75 lei, după care va crește. Nu se pot face înscrieri în ziua cursei, așa că dacă ai chef de alergat, puțină spontaneitate aici îți va aduce numai beneficii.

Va fi cu muzică, jocuri de lumini, culori și alergare în jurul lacului. Ca o petrecere de vară în toată regula.

 

Concurs

Am două invitații gratuite la Bucharest After9Cross pe care le ofer pe pagina mea de Facebook celor dornici să alerge after dark.

 

Ne vedem la alergat!

 

Afis_After9Cross 2016_ok

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *