Cei mai faini pantofi din magazinul S-KARP din București

unu1

 

Dacă ești un munțoman adevărat, sigur nu a trecut pe lângă tine cea mai bună veste a săptămânii trecute, mai exact faptul că S-KARP a deschis un magazin în București. Am fost acolo la deschidere și am făcut o listă cu cele mai tari achiziții pe care le găsești la ei, unele în ediție limitată, disponibile doar la magazinul din Capitală.

 

S-KARP este unul dintre cele mai iubite branduri de încălțăminte din România și primul brand românesc care a primit licența exigentă pentru tălpile Vibram. Pantofii sunt făcuți în fabrica de la Brașov, de la design până la produs finit.

Sunt mai cunoscuți pentru bocancii de munte și pantofii de alergare montană, însă mai nou au început să producă și încălțăminte de stradă, urban casual. E vorba despre pantofi în culori vesele, sneakers si tenisi din material textil sau piele, unele cu broderie cu motive românești.

Cei din urmă sunt și preferații mei, din colecția Etno. Sunt creați în mai multe culori, cu broderie făcută pe material de blug. Cei mai frumoși mi s-au părut pantofii albi, în ediție limitată și care nu se găsesc pe shop-ul online. Sunt disponibili doar în magazinul din București.

 

doii

Evident, pe lista preferaților se află și Felinele, pantofii de alergare montană foarte îndrăgiți, pe care o să-i găsiți în magazinul din Centrul Vechi în toate culorile posibile.

 

Pont: La pantofii Street există și o reducere în perioada asta.

Magazinul S-KARP se află la intrarea în Centrul Vechi, la lupoaică (Piața Roma, Pasajul Latin). Mă bucur când văd branduri românești create din pasiune cum cresc și își consolidează renumele pe baza unor valori precum calitatea, apropierea de comunitate și hărnicia.

Cam atât, restul e de văzut cu ochii voștri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *