Concurs: Câștigă o invitație gratuită la Oslea Night Ridge

oslea

 

Te-a prins vreodată noaptea pe munte? În alergare? Dacă nu, ai șansa unei experiențe noi pe 13 august, la Oslea Night Ridge, un eveniment de alergare montană nocturn din Retezatul Mic.

 

Te poți înscrie la unul dintre cele două trasee ale concursului, în funcție de cât de multă înclinație preferi:

 

Vertical Piatra Iorgovanului, cu startul la ora 9.00 de la Cabana de vânătoare Câmpușel. E un traseu de 3,6 km cu 800 m diferență de nivel.

Oslea Night Ridge, cu startul la 21.00 din același loc, cu o lungime de 14,2 km și 900 m diferență de nivel.

În această perioadă, înscrierea costă 70 lei, iar la fața locului te vei putea înscrie cu 80 lei. Premiile sunt atractive, timpii limită sunt rezonabili, iar traseul din zona Retezatul Mic – masivele Oslea – Piatra Iorgovanului îți oferă de toate – parc natural, gol alpin, urcări provocatoare, zone calcaroase și porțiuni răcoroase de pădure.

 

Retezatul Mic e unul dintre cele mai frumoase locuri în care poți alerga și, chiar dacă la traseul nocturn nu vei vedea peisajele la fel, sunt convinsă că va fi o experiență de ținut minte.

Am de oferit o invitație gratuită la Oslea Night Ridge, iar pentru a o câștiga tot ce trebuie să faci este să-mi lași un comentariu aici. Spune-mi dacă și ce te atrage la ideea unei alergări montane nocturne.

 

Ai timp până duminică, 7 august, la ora 20.00, când voi anunța câștigătorul tragerii la sorți.

 

Pentru mai multe informatii despre competiție, intră pe site-ul Oslea Night Ridge sau pe eventul de pe Facebook.

 

 

3 thoughts to “Concurs: Câștigă o invitație gratuită la Oslea Night Ridge”

  1. Ma atrage mult ideea unei alergări montane nocturne pentru ca vreau sa nu vad ursul atunci cand ma lasa lat !

  2. Sa alergi noaptea e super! Am facut-o de doua ori: la Ciucas si la Sinaia pe zapada la Mountain Assault. M-am simtit ca un copil care s-a dat intr-o jucarie noua! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *