Nu rata niciun zâmbet

aparat

 

O etapă foarte importantă din orice reușită e sărbătorirea momentului. Așa înregistrăm mai bine la nivel conștient ce am îndeplinit, cum ne simțim și percepem mai bine starea de euforie a momentului.

Odată întipărite în minte, formele de manifestare a bucuriei și a celebrării unei reușite ne ajută să trăim mai intens micile și marile victorii și să folosim clipele acelea ca ancore motivaționale atunci când avem nevoie de un impuls.

Bucuria momentului, sărbătorirea lui, ar fi ideal să nu se termine odată ce treci de finish. Gândește-te. Ai alergat atâția kilometri, te-ai antrenat atâtea luni, ai muncit atâtea ore. Meriți să-ți aloci 5 minute în care să faci un victory dance sau o sută de selfie-uri cu zâmbet larg.

Par copilării, dar ele înseamnă progres, încă o experiență de care să-ți aduci aminte cu drag, o dovadă că ești mai puternic decât ieri și mai înțelept.

 

Crede-mă, toate fac bine la minte, suflet și trup pe termen lung.

Și îți mai spun ceva. Nu poți zâmbi privind în jos. Încearcă, să vezi cât e de greu. Așa că pune zâmbetul pe lista ta zilnică de task-uri, antrenează-ți starea de bine la fel cum îți antrenezi fizicul și nu uita că un zâmbet îți pune la lucru zeci de mușchi.

Pentru mine, să nu ratez niciun zâmbet înseamnă să fiu atentă tot timpul la ce mă face fericită și recunoscătoare. Pentru tine ce înseamnă?

 

Mi-a amintit de subiectul ăsta o campanie nouă văzută la cei de la DentEstet, care chiar așa se numește – Nu rata niciun zâmbet, și mi se pare unul dintre cele mai frumoase și puternice mesaje auzite în ultima vreme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *