Fuga pe uliță – alergare de iarnă, cu tradiții și vin fiert

fuga-pe-ulita

Vremea mai rece și finalul de sezon de alergare nu sunt motive întemeiate să băgăm adidașii la naftalină. Abia acum urmează partea fun, mai relaxată. Și ce poate fi mai fun în prag de iarnă decât să alergi și să te bucuri în același timp de tradițiile românești?

Pe 19 noiembrie, de la 11.00, în Herăstrău, are loc Fuga pe Uliță, eveniment din seria RUNFEST. E o cursă de numai 5km, dar la care sarea și piperul vor fi felurile în care tradițiile de Sărbători se vor împleti cu alergarea. Poate participa orice alergător cu vârsta de la 6 ani în sus, așadar e prilej de luat kinderii să-și consume energia afară.

Fuga pe Uliță e o cursă necompetitivă, deci nu trebuie să-ți iei ceasul cu cronometru la tine, ci doar cheful de alergat și buna dispoziție. La final vom sărbători cu paste sau fasole cu ciolan, după preferințe, și vin fiert. Tot atunci va avea loc și o tombolă.

Îmi place mult tricoul tehnic cu mânecă lungă din kit și abia aștept să-l alerg iarna asta.

Înscrierile costă 75 lei până la sfârșitul lunii și apoi se vor mai scumpi, așa că dacă sună tentant, vă puteți înscrie direct pe site-ul RunFest.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *