Concurs: Câștigă o invitație la Ultra Fair Play

runners

 

Pe 17 decembrie, în Ștefești, lângă Slănic Prahova, are loc prima ediție a concursului Ultra Fair Play. E vorba despre o alergare cu probe pentru toate gusturile – 5k, 10k, 20k, 50k, 50 mile, 100k, 100 mile, 6 ore, 12 ore și 24 de ore.

E un prilej bun să alergi într-o zonă cu aer curat și să îți setezi un obiectiv care să te țină motivat înainte de sărbători, ca să nu intri în pauza de Crăciun prea devreme.

Ai ocazia să faci un fel de verificare de final de an pe una dintre distanțele cursei, iar dacă totul iese bine, ai șanse mari să câștigi. Organizatorii susțin că au un număr mare de premii cu care să-i răsplătească pe cei mai buni. În ton cu Crăciunul, marele premiu va fi un porc. Da, ai citit bine 🙂

De asemenea, este un concurs cu o componentă umanitară, deoarece participanții sunt încurajați să facă donații pentru copiii din familiile nevoiașe din zonă.

Mai multe detalii despre Ultra Fair Play poți citi pe site-ul evenimentului.

Pun la bătaie o invitație gratuită pe care o poți folosi la una dintre cursele de 10k sau 20k. Lasă-mi până pe 24 noiembrie un comentariu în care să-mi spui pe scurt de ce vrei să participi la Ultra Fair Play și vineri, 25 noiembrie, voi face tragerea la sorți și voi anunța câștigătorul.

Având în vedere că am intrat în ultima lună înainte de start, îți doresc multă baftă și spor la antrenamente!

 

7 thoughts to “Concurs: Câștigă o invitație la Ultra Fair Play”

  1. Ultra Fair Play e o combinatie intre trail / aventura / pacemaker support / bucuria alergarii. 🙂
    Totusi …tinand cont ca random.org-ul ma ocoleste cand e vorba de extrageri …urez succes celorlalti la ultima fuga Ultra din acest an. 🙂

  2. Vreau sa particip deoarece ar fi a doua cursa de trail la care particip, si începe sa ma prindă microbul rau :)…..iar organizarea se anunta una deosebita….

  3. Vreau să mă înscriu în competiție pentru că în munții Grohotiș există peștera Păltinet formată în gresii, fenomen foarte rar în lume. De obicei peșterile se formează în calcar.
    Nu am mai fost de ani de zile la Ștefești și ar fi o ocazie numai bună să revăd zona.
    Sper să câștig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *