Crowdfunding cu spirit pentru haine personalizate

geaca-hcs-3in1-verde-fara-maneci

 

Fosta mea colegă de agenție, Ana, și-a făcut curaj să încerce antreprenoriatul și nu oricum, ci în fashion e-commerce. A creat Haine cu Spirit, un brand de familie al cărui produs-locomotivă este geaca HCS 3 în 1 – o geacă de puf cu glugă și aplicații detașabile, dar și cu multe alte lucruri pentru sezonul rece, atât de damă, cât și bărbătești.

Gecile din puf sunt slăbiciunea mea. That’s why I own three! Latura mea practică le place pentru că sunt călduroase, ușoare și se fac mici de tot în bagaj, spre deosebire de alte geci pentru care trebuie să iei un troller separat.

Dar nu neglijez nici latura estetică – pattern-urile aplicate pe mânecile albe sunt originale, desenate de Ioana Truşcă – TRSC, un tânăr artist grafic român, special pentru Haine cu Spirit. Modelul este imprimat pe un fâş alb cu o tehnică digitală de printare specială pentru textile, care garantează că acesta nu se va deteriora în timp sau la spălare. Rezultatul efoarte stylish și în același timp jucăuș.

Cea mai bună parte e că geaca 3 în 1 le are pe amândouă. Merge purtată în plimbare pe munte, dar cu accesoriile detașabile și ușor de combinat între ele se transformă într-un accesoriu cu stil foarte flower power.

Ca să poată crește brandul așa cum își doresc, echipa din spatele Haine cu Spirit a pornit o campanie de crowdfunding pe Startarium. Dacă vă plac ideea și creațiile lor îi puteți susține și da vestea mai departe.

În schimbul susținerii puteți primi inclusiv una dintre gecile preferate, la alegere. E vorba de geaca cu 5 tipuri de pattern-uri – două sunt inspirate din motivele tradiționale de la mine de acasă, din Delta Dunării, unul e cu inspirație folclorică, altul cu pepene vs cameleon și încă unul cu spice de grâu și levănțică. Aceste geci sunt în ediție limitată și vor ajunge exclusiv la susținătorii campaniei de crowdfunding și le găsiți pe platformă.

Dacă vor reuși să strângă suma pe care și-au propus-o ca target, pasul următor va fi o linie extinsă a gecii cu astfel de modele. Apoi, vor să extindă oferta de haine pentru sezonul rece, funcțional-urbane, și la prețuri corecte.

geaca-dama-hcs-3in1_mov_model-5

 

 

Deși începe cu pași mărunți, Haine cu Spirit e o poveste care are șanse să se consolideze și să crească frumos, pentru că are în spate originalitatea, creativitatea și spiritul care i se asortează. În etapa asta, feedbackul și susținerea sunt foarte importante, iar dacă crezi în ideea lor, nu uita să le transmiți asta.

 

 

One thought to “Crowdfunding cu spirit pentru haine personalizate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *