Ten care radiazã: curățare și rejuvenare dupã o iarnã încãrcatã

image

 

Pe final de iarnă, dupã mai mult frig si mai putine verdeturi, mai mult fond de ten si mai putina hidratare, am simtit nevoia sã intru într-un fel de curã nu de dezintoxicare, ci de înfrumusetare.

Printre alte programãri mi-am fãcut timp si pentru douã tratamente faciale la Nomasvello – Proskin si Rejuvenare facialã cu IPL.

Proskin e o terapie prin care se curăță celulele moarte de pe față cu ajutorul unei ustensile care seamănă cu o spatulă. Practic, se desfundă porii și se elimină și punctele negre sau de grăsime. Nu este dureroasă, deși se simte efectul de curățare. Proskin se poate face o dată la două săptămâni, conform recomandările terapeutei la care am mers.

După Proskin a urmat rejuvenarea facială. Rejuvenarea cu IPL e o terapie care se face în funcție de nevoile fiecărui ten în parte – acnee, riduri, pete etc. Pentru că eu nu am probleme la capitolele astea încă, am făcut o variantă de rejuvenare pentru a atenua câțiva pistrui care îmi mai apar din când în când de la soare.

Rejuvenarea se poate face o dată la 3-4 săptămâni, fiind recomandată după Proskin.

După cele două terapii, în funcție de nevoi și preferințe se pot aplica alte fiole, măști sau alte delicatese pentru ten.

Totul a durat aproximativ 40 de minute. La final, după aplicarea unei creme cu vitamina C, aveam tenul mai neted ca niciodată, curat și parcă îmi respirau porii. Recomandarea a fost să nu mă machiez în ziua aceea, dar oricum fiind în weekend nu aveam de gând să o fac, deci timp de două zile nu am folosit decât crema mea de față. E bine ca pielea să aibă răgaz să se bucure de tratament și porii să nu fie încărcați la loc imediat cu fard.

După câteva zile de la cele două tratamente, diferența e încă vizibilă și, în special Proskin m-a câștigat pe termen lung.

Dacã vrei sã-ti ajuti pielea sã-si revinã dupã iarnã, e bine sã stii ca în februarie, la Nomasvello există o ofertă cu două terapii faciale Proskin la 100 de lei, deci e foarte convenabil să-ți treci tenul printr-o fază de curățare mai serioasă.

 

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *