Alergare și ciocolată pe 8 aprilie la Hot Chocolate Race

hot-chocolate-race

 

Lucrurile bune vin la pachet. Cum ar fi alergarea și ciocolata. Iar pe 8 aprilie, la Hot Chocolate Race, te poți bucura de amândouă.

Cursa se află la prima ediție și va purta alergătorii pe aleile Parcului Herăstrău.

Hot Chocolate Race e un eveniment organizat de MPG, parte din seria RunFest. Există un traseu de 10km și unul de 5km, dintre care poți alege în funcție de cât ești de pregătit sau de câtă ciocolată caldă îți propui să bei 🙂

Dacă sună tentant și vrei să te înscrii, poți alege din două variante de kit de concurs – unul Standard și unul Premium. Cel Premium conține număr de concurs, chip de cronometrare (doar pentru cursa 10 km), vestă polar inscripționată cu numele evenimentului Hot Chocolate Race 10/5 k, medalie de finisher și un delicios Chocolate Box (un mix de ciocolată caldă cu fructe proaspete, biscuiți, napolitane și topping de … evident, ciocolată). Kitul Standard conține aceleași surprize, mai puțin vesta.

Pe traseu vor mai fi puncte de alimentare cu bunătăți, ca să nu existe nici cel mai mic risc de hipoglicemie. La finish, ca la toate evenimentele organizate de MPG, va fi o adevărată petrecere cu DJ, deserturi și premii pentru primii finisheri ai cursei de 10km.

Prețul înscrierii este de 79 lei pentru kitul Standard, atât pentru adulți, cât și pentru copii, în timp ce kitul Premium costă 139 lei.

Mai multe detalii găsești pe RunFest.ro, iar pentru înscrieri poți intra direct aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *