Concurs: Afla ce e nou in sport la Conventia Internationala de Fitness

CIF

 

Pentru pasionatii de miscare, dar si pentru antrenori si specialisti din industrie, sunt destul de putine ocazii sa afle ce e nou in domeniul fitness-ului si sa se puna la curent cu tendintele in antrenamente. De aceea cred ca trebuie sa profitam de orice eveniment care aduce laolalta un numar mare de antrenori experimentati si de specialisti in domeniu. Unul dintre evenimentele de referinta in acest sens este Conventia Internationala de Fitness, aflata la a saptea editie, care va avea loc pe 23 si 24 aprilie.

 

Eu am fost o singura data acolo, la editia de acum doi ani. Conventia cuprinde un spatiu de expozanti care prezinta tot ce mai e nou in materie de programe sportive, antrenamente, echipament si nutritie – de la suplimente pana la sucuri cold pressed, gasesti de toate. In paralel au loc clase cu instructori renumiti, romani si straini. Anul acesta in program sunt antrenamente de Bosu, Circuite, HIIT, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometric workout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance& Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP si Stretching.

 

De asemenea, e o ocazie buna sa afli mai multe si sa testezi pe pielea ta unele dintre cele mai la moda concepte de antrenament din industrie, astfel incat sa alegi ce ti se potriveste in cunostinta de cauza. Vei putea testa Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elvetia), Steel programes (Argentina), Functional Shape (Romania), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (Romania), Limitless (Romania), Rebound etc.

 

Nu trebuie sa te sperii ca nu vei face fata sau, din contra, ca te vei plictisi. Exista clase pentru orice nivel, de la incepatori pana la profesionisti. Anul trecut am fost la cateva clase de nivel mai ridicat si au scos untul din mine. M-am simtit mai bine, insa, cand am privit in jur si am vazut ca mai bine de jumatate dintre colegii de suferinta erau antrenori si chiar si pentru ei a fost destul de hardcore. Shared pain is half pain 🙂

 

Castiga o invitatie la Conventia Internationala de Fitness

 
 

Daca ti-am starnit curiozitatea, poti afla mai multe de pe site-ul Fitness Scandinavia School.

 

Biletul costa 450 lei, insa pun la bataie o invitatie cu acces gratuit la absolut toate clasele si workshop-urile din cadrul Conventiei.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa imi lasi un comentariu la acest articol in care sa imi spui ce tip de antrenament nou ai vrea sa incerci si la ce clase din programul Conventiei de Fitness ai vrea sa ajungi. Ai timp pana pe 29 martie, cand voi extrage un castigator si il voi anunta aici.

 

Multa bafta si spor la antrenamente!

 
 

4 thoughts to “Concurs: Afla ce e nou in sport la Conventia Internationala de Fitness”

  1. Mi-ar face o deosebita placere sa ma aflu printre castigatorii unei asemenea invitatii fiindca ADOR orice tip de sport, activitate sportiva. Nu as putea tinti exact una dintre clasele la care as participa fiindca sincer as vrea sa particip la cat mai multe daca nu la toate. Totodată stiu clar ca as participa la o clasa de Steel Combat deoarece am o certificare in Steel Programs si as dori sa aflu ultimele update-uri in ceea ce priveste acest tip de antrenament.
    Multumesc anticipat pentru sansa acordata de a participa la asemenea event!
    Toate cele bune,

  2. Mi-ar placea foarte mult sa incerc clasele de classical yoga si de fight klub. Desi alegerea poate parea paradoxala, raportat la presiunea anului 4 de la drept (licenta si examen national de admitere in profesie), consider ca sportul ma ajuta enorm, iar cele 2 categorii de antrenamente par a fi perfecte pentru relaxare si concentrare. Am mai asistat la ore de pilates, dar niciodata de yoga, intrucat nu am gasit un moment sau un antrenor potrivit. Iar clasa de fight klub m-a atras si prin aluzia la unul dintre filmele mele preferate regizate de David Fincher, plus ca vad yoga si “boxul” avand anumite elemente comune evidente, munca asidua pana la perfectionarea tehnicii si sunt curioasa cum ar reactiona corpul, dar mai ales mintea mea la un astfel de antrenament variat, dar bazat pe aceleasi coordonate.

  3. Ultimate Pilates (pentru că este foarte subestimat și nu ar trebui) și Steel programes, pentru că I love forță, iar lucrurile care vin din Argentina sunt în continuare minunată. Precum convențiile de fitness!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *