Ultimele zile de înscrieri la Urbatlon

MPG_URBATLON_final spumos_foto Ovidiu Salavastru

 

Când auzi cursă cu obstacole, poate te gândesti la un traseu de genul Spartan. Dar nu toate sunt despre efort extrem si împins corpul la limită. Există si curse cu obstacole în care accentul cade pe distracție, cum ar fi Urbatlon.

 

Urbatlon e un eveniment organizat de MPG pe 24 iunie, la ora 11.00, la Arena Națională si e parte din seria RUNFEST.

 

Anul trecut am participat la Urbatlon  împreună cu Pyuric. Am alergat, am făcut burpees, slalom cu un cărucior de cumpărături, am traversat un castel gonflabil si o piscină cu spumă si alte câteva obstacole care mai de care mai neobisnuite.

De câte ori ai ocazia să te dai într-un castel gonflabil pentru copii si să nu se uite lumea la tine ca la un ciudat?

 

Anul acesta vor fi 9 probe un pic diferite, dar cel puțin la fel de amuzante si antrenante. Pe traseu vor fi fotografi care să te surprindă în cele mai neobisnuite ipostaze, poții conta pe asta 🙂

 

Cred că evenimente cum e Urbatlon, tocmai prin faptul că nu se concentrează pe competiție, ci pe entertainment, au rostul de a ne mai scoate din rutină si, poate, de a ne mai da un pic de motivație pentru miscare în aer liber.

 

Înscrierile se fac doar online, pe www.runfest.ro, până pe 22 iunie, la ora 19.00, dar azi e ultima zi de reduceri la taxa de participare.

 

Va fi o adevărată sărbătoare la Arena Națională, cu muzică, fotografii, tombolă, gustări energizante si alte surprize pe care le găsiți pe site-ul evenimentului.

 

Distracție plăcută!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *