Fox Trail Half Marathon – semimaraton de toamnă în Băneasa

 

Pe 2 septembrie, în pădurea Băneasa are loc o nouă ediție a Fox Trail Half Marathon, o competiție de trail running cu trei distanțe, în funcție de vârstă și pregătire.

Alergătorii pot alege între traseul Scurt, de 5 km, disponibil pentru copii și începători, începând cu vârsta de 6 ani, cel Standard – 10 km, accesibil pentru toți concurenții ce au împlinit 14 ani și vor să experimenteze o tură mai lungă pe teren accidentat sau cek Epic – 21 de km, o probă de semimaraton solicitantă deschisă alergătorilor antrenați și obișnuiți cu antrenamentele de anduranță, care sunt fie amatori, fie profesioniști.

Ca toate evenimentele MPG, mă aștept la un concurs distractiv și bine organizat. Așa a fost anul trecut, când am ieșit pe locul I la categorie, chiar dacă nu am avut cine știe ce timp.

Va fi o ocazie să alergi în răcoarea pădurii și să mai lași asfaltul. În plus, dacă faci o cursă bună, te așteaptă premii de la sponsorii evenimentului.
Mai multe poți afla chiar de pe site-ul Fox Trail Half Marathon, dar te invit să fii atent și pe pagina mea de facebook pentru că pregătesc o surpriză :).

Înscrierile sunt deja deschise pe site-ul Runfest, iar taxa este de 89 lei până pe 6 august. Pentru copiii cu vârste sub 12 ani, înscrierea costă 45 de lei.

 

Foto: Ovidiu Salavastru

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *