#ShareYourSummerSmile și câștigă un Smile Makeover de 5.000 de euro

Vacanța, zilele lungi, dansul pe plajă, înghețata de fistic și turele lungi pe munte.

Astea sunt doar câteva dintre motivele pentru care eu vara zâmbesc mai mult. Bine, ca să o spun pe aia dreaptă, contează și faptul că e prima vară din ultimii trei ani în care zâmbesc fără aparat dentar, cu dinții aliniați militărește, la milimetru.
Pe tine ce te face să zâmbești mai mult vara? Azi îți mai dau un motiv: un premiu (sau chiar două, dacă ai noroc) oferit de DentEstet.

 

Mai exact, poți câștiga unul dintre cele 5 vouchere oferite de DentEstet care includ o consultatie, radiografie, profilaxie și 2 obturatii dentare.

 

Apoi, dintre cei 5 câștigători, poți fi cel care prinde premiul cel mare – un Smile Makeover complet al zâmbetului tău, adică servicii stomatologice în valoare de 5000 de euro. 

 

Ce trebuie să faci?

 

  1. Până pe 30 august, postează pe profilul tău de Facebook sau Instagram o fotografie de vacanță în care zambești cu dinții la vedere 🙂
  2. Folosește hashtag-ul: #ShareYourSummerSmile în postare
  3. Tag paginii mele de Facebook, ca să știu că participi la concursul meu
 

 

Pe 30 august voi trage la sorți câștigătorii celor 5 vouchere, iar apoi pe cel al marelui premiu.
 
Mult succes și la cât mai multe motive de a zâmbi!

 

 

4 thoughts to “#ShareYourSummerSmile și câștigă un Smile Makeover de 5.000 de euro”

  1. Carmen, am văzut ca acest concurs se desfășoară pe mai multe bloguri. As dori sa știu dacă pe fiecare din aceste bloguri va fi o extragere distinctă?! Mai multe premii pe fiecare dintre ele?

    1. @Camelia, buna! Sunt vouchere pentru fiecare concurs de pe fiecare blog, iar apoi castigatorii acestora intra intr-un singur concurs pentru Smile Makeover.

      Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *