Gorun Trail Mercheașa – noutățile ediției a doua și ultimele înscrieri

Cred că cei mai mulți dintre noi mergem la concursuri pentru povestea lor. Și amatorii, și profesioniștii, și primii de pe podium, dar și primii de la coadă. Avem povești diferite, e adevărat, dar rezultatele noastre sunt doar un capitol.

 

Cele mai frumoase amintiri e posibil să nu fie cele 5 minute de pe podium, ci pozele făcute cu prietenii la traseul de revenire de a doua zi sau de ospitalitatea gazdelor care te-au așteptat cu țuică și slană, că doar ai de alergat.

 

Exemplele de mai sus nu sunt random. Chiar așa a fost anul trecut la Gorun Trail Mercheașa, o cursă care anul ăsta se află la a doua ediție. Am plecat de acolo nu doar cu un bucuria unei alergări reușite, ci și cu o mulțime de amintiri plăcute. Asta e diferența între competițiile organizate doar de dragul competiției și cele care încearcă să promoveze și alte activități culturale, sportive, gastronomice etc, contribuind astfel și la dezvoltarea locului.

 

Așadar, pentru că mai sunt doar câteva zile de înscrieri, îmi fac datoria să vă sfătuiesc să nu ratați cursa asta.

 

Pe 23 septembrie se vor alerga la Mercheașa traseele clasice de 10km și 30km, dar anul acesta va avea loc și o Cursă a Copiilor.

 

Pe lângă alergare, vor mai fi în program un concurs de pictură peisagistică pe lemn, expoziții de fotografii, muzică cu instrumente acustice străvechi, proiecție de film și un târg de produse locale.

 

E genul de eveniment la care merită să vă luați prietenii și familia, chiar dacă nu aleargă, pentru că sigur nu se vor plictisi.

 

Înscrierile sunt deschise până pe 1 septembrie, dar dacă mă întrebați pe mine, nici nu aveți de ce să cântăriți decizia prea mult. Go, run and enjoy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *