E-book gratuit cu rețete pentru sportivi

Acum două săptămâni lansam un îndemn de a crea într-un timp relativ scurt* ceva care să aducă un gram de valoare. E un exercițiu pe care, dacă l-am face săptămânal sau măcar lunar, am fi rachete în tot ce facem.

La mine a durat două săptămâni, dar am făcut primul meu e-book cu rețete – 10 Easy Recipes for Runners. Evident, se încadrează bine în alimentația oricărui sportiv de anduranță, nu doar a alergătorilor.

Cuprinde rețete de mâncăruri pre și post antrenament, precum și snack-uri super energizante, ușor de transportat în curse. Sunt rețete de mâncare adevărată, fără adaosuri dubioase, din ingrediente naturale și cu raporturi de macronutrienți calculate destul de exact, specific pentru efort îndelungat.

Din toate experimentele mele culinare, am ales 5 rețete dulci și 5 sărate, pentru că știu cum e să ți se ia de gustul dulce după kilometri alergați pe bază de geluri și jeleuri.

E-book-ul este în engleză pentru că aș vrea să ajungă și la sportivi din alte țări. Era mai complicat să îl traduc pentru colegii mei de antrenamente din Barcelona.

Gata cu vorba, lasă-mi adresa de e-mail și îl primești imediat în inbox.

Sign up here

*mi-am propus ca e-book-ul să fie gata într-o săptămână, dar a fost gata în două. Inițial voiam să vă spun că a fost vina celor cu care am colaborat pentru design, dar de fapt a fost vina mea pentru că nu am găsit rapid o soluție pentru întârzierea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *