Pe unde am fost la Noaptea Agentiilor

La fel ca anul trecut, mi-am facut o lista deloc realista de agentii pe care as fi vrut sa le vizitez. Din pacate, vremea m-a determinat sa ma limitez doar la trei. Hai sa va povestesc cum a fost:

1. Grey & G2 – Mi-a placut ca s-au straduit sa redea conceptul Love is back in business. De mana cu Mihaela si Madalina, am ajuns plouata si inghetata in curtea Grey, urmarind traseul marcat cu inimioare pe trotuar. Aveau amenajata o scena pe care canta trupa Smashed Mosquito, de care nu mai auzisem pana atunci, dar care facea treaba tare buna. La intrarea in sediu, cateva hostesse simpatice sarutau barbatii si le lasau urme de pupici rosii pe obraji. Fetele primeau mostre de Dior, deci zic ca am iesit mai castigate. Ne-am intalnit cu Sonia si cu echipa Spada, alaturi de care am pornit intr-un tur al agentiei pana sus, in mansarda. Birourile erau decorate cu pene rosii, inimioare, pe fiecare usa era cate un mic afis cu mesaje iubarete si in zona creativa aveau improvizat un pat pe vreo doua birouri. Andrei zicea ca probabil acolo dorm creativii cand pierd noptile in agentie, dar ei se laudau ca acolo fac dragoste. Pe scurt, la Grey a fost un eveniment in adevaratul sens al cuvantului, cu vodka Absolut, snacks, muzica, hostesse si prieteni pe la fiecare colt.

2. Urmatoarele pe lista au fost iLeo si The Geeks. La parter, in cantina Leo, lautarii cantau de zor. Era cam aglomerat, asa ca am rugat spionul nostru inflitrat in departamentul de strategie Leo sa ne faca un tur al obiectivelor din afara circuitului. Am vazut birourile de creatie, de strategie, de online. A fost dragut, ca la muzeu – aveau niste tablouri cu arta grafica si picturi faine pe pereti, totul era colorat si decorat creativ. The Geeks aveau doua mese mari pe care puteai sa-ti pui creativitatea la treaba modeland plastilina si puteai sa iti faci insigne cu desene facute de tine. Am stat si eu vreo 15 minute la rand la insigne, dar m-am plictisit rapid. Erau pe acolo Laurentiu Buica, Silvia, Bunescu si alti cunoscuti, majoritatea la coada de la bar, ca era cu Jameson 🙂

3. Ultima oprire a fost la GreenPixel, dar era deja tarziu si Tunaru nu mai alerga pe Drumul Mingii 🙂 In schimb, fetele pictau cu vopsea colorata, Gabi Boaca si Not that Kind were jammin, iar Tascha, cainele agentiei, intampina musafirii plina de noroi. N-a fost vreme de stat sub nuc, dar a fost numai buna de ascultat muzica, regasit si depanat povesti cu prietene din facultate si de ciocnit Timisoreana.

Mi s-a parut mai putina lume decat anul trecut, poate din cauza vremii. Pe de alta parte, mi s-a parut ca agentiile s-au straduit mai mult sa iasa ceva fain si entertaining, care sa le inveseleasca birourile pentru o noapte si sa mai socializeze cu breasla.

Iata si cateva fotografii de la Super Sonia.

 

3 thoughts to “Pe unde am fost la Noaptea Agentiilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *